Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с дистанционното на ключа на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с дистанционното на ключа на 156

Здравеите колеги,
    от както имам колата имам и проблем с дистанционното на ключа, към момента мога да си отварям само багажника, копченцето за вратата не действа. Дали някои е успял да намери някой, които е склонен да се занимава с подобен проблем, защото алармаджиите ме отсвирват. Ключа е от новите..
    156, 2000, 1.9JTD, 110bhp

Провери дали самото централно закл. работи както трябва -
    опитай да заключиш/отключиш с ключа последователно и от двете предни врати.
    Ако всичко работи,тогава търси проблема в дистанционното.
    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Със сигурност е в дистанционното проблема, нали аз все пак трябва да влизам в колата и си отключвам с ключа и централното работи, но копчето на дистанцията е потънало и не действа, предполагам че ако се смени самото бутонче на платката ще се оправи, защото копчето за отключване на багажника работи.

Comment

Бутончето ти е заминало. На резервния ми ключ беше така. Сменихме го с друго. Не намерих такова същото, но пак става Ако си запоявал ниакога през живота си няма да е проблем за самия теб да си го направиш. В магазините за ел. части има бутончета всякакви.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Е щом си сигурен,че е в дистанционното проблема намери някой да го оправи.Да беше в Монтана да ти го оправя...
          Не случайно ти казах да провериш и от двете врати дали се отключват/заключват всички други.Възможен е и дефект в централното(все пак и с аларми се занимавам).
          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Ще си потърся бутонче и ще видим, дано се получи, че така е доста доадно да ръгам с ключа

Comment

Ако не ти светва индикациата на самиа ключ значи проблема е в ключа. Загледай се като нтискасх трябва да мигне червено.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
              X